top of page
Поиск
  • technologyuniversa

ПРИРОДНИ АНГЕЛИ



"Често ги наричат феи, елементали или деви, но те са също толкова Божествени ангелски същества, колкото ангелите-пазители и архангелите. Хората обаче гледат на тях с подозрение, затова обикновено не ги зачитат и не ги разбират. Неотдавна влязох в голяма книжарница и с удоволствие забелязах много книги за ангели на един рафт, специално означен с табела „Ангели”. Учудих се къде са книгите за вълшебните същества? Огледах целия сектор с литература за Новата епоха и на духовна тематика, но не намерих нито една. Накрая ги открих в обширен раздел под рубриката „Митология”. Стана ми мъчно за феите и разбрах защо ми беше поставена задачата да разказвам за техния свят в моите книги и на семинарите.

В най-добрия случай вълшебните същества се смятат за пакостливи, в най-лошия – за създания на злото. За разлика от ангелите и архангелите, те имат его. Те са по-плътни ангели, които живеят близо до Земята, а нали в крайна сметка всички, които пребивават тук, обикновено притежават земни личностни черти.

Природните ангели, включително феите и другите вълшебни същества, помагат на Бог, като се грижат за околната среда. Те наблюдават земната атмосфера, сушата, водните басейни и животните. Ако сте човек, който уважава околната среда, например рециклирате отпадъците или събирате боклуците, феите ще се отнасят към вас с голямо уважение. Ако отидете още по-далеч, например отнасяте се с любов към животните и използвате нетоксични почистващи препарати, тези духове с удоволствие ще искат да се запознаят и работят с вас.

Природните ангели сканират всеки човек, с когото влизат в контакт, и мигновено разбират доколко е посветен на екологичната кауза. Щом започнете да общувате с тях, те ще се опитат да ви привлекат за участие в тяхната мисия за спасяване на нашия свят.

Онези, чиято житейска мисия е свързана със спасяването на животните или околната среда, често имат за спътници феи или други елементали, които им служат като ангели. Те съпровождат хората заедно с личните им ангели-пазители и водачи. Опитът ми показва, че те се държат доста добре и не се намесват в съдбата или свободната воля на човешките същества. Намесата им обикновено се свежда до това, да ги подтикват да се заемат с някаква екологична кауза или физически упражнения. Можете да прочетете повече за елементалите в моята книга „Всичко за вълшебните същества”."

48 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page