top of page
Поиск
  • technologyuniversa

Прерязване на енергийните нишки



"Всеки, който работи с хора – професионално или като доброволна проява на любезност – би трябвало да знае за етерните нишки и как да се справя с тях. Винаги щом някой се прикачва към вас от страх /например да не го изоставите или защото вярва, че вие сте неговият източник на енергия и щастие/, между вас възникват енергийни нишки. Всички ясновидци могат да ги видят, а интуитивните хора ги усещат. Приличат на медицински маркучи и действат като газопроводни тръби.

Когато се прикачи към вас, човекът с проблеми започва да смуче енергията ви през тези етерни нишки. Може да не ги виждате, но определено усещате резултата: чувствате се уморени или тъжни, без да знаете защо. Е, защото човекът от другия край на тръбата току-що е изтеглил от силата ви или ви е изпратил вредните си енергии.

Затова всеки път, когато помогнете на някого или когато се почувствате апатични, тъжни или уморени, би било добре да „прережете нишките”. Това не означава, че отхвърляте, изоставяте или се разделяте с човека. Просто прекратявате нефункционалните аспекти на връзката, основани върху страх или взаимна зависимост. Онази част, която е от любовта, остава незасегната.

За да прекъснете нишките, кажете мислено или на глас:

Архангел Михаил, сега те призовавам. Моля те, прережи нишките на страха, които изсмукват моята енергия и жизнена сила. Благодаря ти!”

После останете неподвижни няколко минути. Не забравяйте да вдишвате и издишвате дълбоко по време на процеса, тъй като дъхът отваря вратите за ангелите и те идват на помощ. Вероятно ще усетите как нишките се прерязват и изваждат от вас. Може да

почувствате разлика във въздушното налягане или други явни признаци, че някой работи върху вас.

Човекът от другия край на нишката ще си помисли за вас в момента на прерязването, без да знае защо. Вероятно ще получите куп телефонни обаждания и писма по Интернет от типа „Тъкмо си мислех за теб” от хора, които са били „прикачени” към вас. Не се поддавайте на погрешни заключения по техен адрес. Помнете: не вие сте техният източник на енергия и щастие – това е Бог. Нишките ще се появяват отново всеки път, щом човекът отсреща се закачи за вас от страх, затова ги прерязвайте, когато се налага. "

323 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page