top of page
Поиск
  • technologyuniversa

Изчистване чрез вакуум



"Когато се тревожим за някого, когато обвиняваме себе си за нещастието на някой друг или правим масаж на емоционално наранен човек, има вероятност да подхраним негативната му енергия поради погрешно разбрана готовност да му помогнем. Всеки прави това, особено работниците на Светлината, които ревностно се стремят да помогнат на другите – често за своя сметка. Ангелите ни показват различни методи /като описания по-долу/, чрез които ще останем балансирани, докато служим на хората. Те искат от нас да им помагаме, но без да вредим на себе си. Това означава да бъдем готови да приемаме помощ от другите, включително от ангелите. Много работници на Светлината умеят прекрасно да се раздават на хората, но не са добри в получаването. Чрез този метод ще възстановите равновесието.

За да се изчистите чрез вакуум с помощта на ангелите, кажете мислено:

„Архангел Михаил, призовавам те сега да ме изчистиш чрез вакуум от въздействията на страха.”

След това вероятно ще видите или почувствате присъствието на огромно същество – това е архангел Михаил. Ще го придружават по-малки ангели, известни като Милосърдния отряд.

Забележете, че Михаил държи вакуумна помпа. Гледайте как вкарва тръбата през темето на главата ви /или в коронната чакра/. Можете да заявите, че искате помпата да работи на слаба, средна висока или свръхвисока мощност. Освен това можете да му покажете къде искате да вкара тръбата по време на процеса. Мислено я насочете вътре в главата си, в тялото и около всичките си органи. Изчистете всяка част – от темето до пръстите на краката.

Можете да видите как тръбата засмуква валма от енергийни отпадъци, сякаш чистите мръсен килим с прахосмукачка. От другата страна членовете на Милосърдния отряд ще посрещнат добронамерено всички същности, попаднали в тръбата, и ще ги изпроводят в Светлината. Не спирайте да чистите с „прахосмукачката”, докато не остане нито един енергиен боклук.

Щом бъдете изчистени, архангел Михаил ще превключи бутона и през тръбата ще потече плътна струя бяла светлина, подобна на паста за зъби. Това е нещо като „уплътняващ” материал, който ще запълни кухините, останали след изваждането на енергийните отпадъци.

Изчистването с вакуум е една от най-мощните техники, които съм изпробвала. Можете да я използвате и при други хора – пряко или от разстояние. Просто изкажете намерение и работата е свършена. Дори да не видите и да не почувствате нищо по време на процеса, дори да се чудите: „Не си ли въобразявам всичко това? – ще получите осезаеми резултати. При повечето хора след такъв сеанс депресията като по чудо изчезва и гневът стихва. "

78 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page